Link

Salutare,

De câteva zile încoace, mai precis vreo 2, am avut norocul să cunosc un Băiat de treabă, pe numele lui Boban Miloşevici, cu ajutorul căruia am reuşit, ÎMPREUNĂ, să “refacem” pentru aceia care au uitat (printre care şi eu 🙂  ) să facă un backup la sistemul lor de pe telefonul Vodafone 875 sau Smart mini, cum doriţi.

Aşa cum spuneam, cu ajutorul lui Boban, căruia îi MULŢUMESC, am reuşit să încropesc un stock original, neroot-at, al sistemului.

Deci, iată ce trebuie să faceţi (dacă vă interesează sau nu ştiţi):

Descărcaţi de aici acest folder: https://mega.co.nz/#F!VJEERKqL!Jcaa13D7h6J2Ie86YwoBhA

ATENŢIE!!!!! SUNT NECESARE TOATE FIŞIERELE!!!!

1.Deschideţi SpFlashTool iar la secţiunea Scatter-loading, alegeţi acest fişier: MT6575_Android_scatter_emmc. La boot, recovery, custpack, system sau în spflashtool veţi găsi denumirea de ANDROID (este acelaşi lucru) alegeţi fişierele din folderul descărcat.

2. Odată terminate, apăsaţi pe tasta download, cea de lângă firmware-upgrade.

3. Opriţi telefonul, scoateţi bateria ptr 10 sec, reintroduce-ţi-o, şi conectaţi cablul USB…ATENŢIE!!! NU PORNIŢI TELEFONUL.

4. Dacă totul a decurs normal, va apărea un mesaj de confirmare.

5. Deconectaţi telefonul şi porniţi-l.

6. După boot-are mergeţi în settings şi faceţi un reset de fabrică.

7. Reintroduceţi setările dvs. personale, alegeţi limba, etc.

Există posibilitatea ca după prima boot-are să aveţi surpriza ca limba default să vă fi rămas de la stock-ul instalat înainte. Schimbaţi limba din setările telefonului. SIMPLU!

ATENŢIE, din nou!!!! Telefonul nu e root-at… pentru asta descărcaţi de pe www.srsroot.com programul şi root-aţi telefonul.

Dacă doriţi să instalaţi CWM, trebuie să flash-uiţi boot-A2.img şi recovery-A2.img de pe www.smartmini.wordpress.com .

Have Fun!!!

Advertisements

152 comments on “Vodafone 875 romanian stock rom – original :)

 1. Salut mi-am bricku-uit si eu telefonul am urmarit tutorialul si l-am facut … dar e o problema de cand l-am facut nu-mi merge app contacts, people, e-mail si camera imi da la toate, ex: “Unfortunately, Contacts has stopped” … si am incercat sa sterg data si cache si sa dau wipe data factory reset, ba chiar am mai flashuit inca o data, dar degeaba.
  Ma ajuti te rog?
  Multumesc frumos.

 2. Salut…Smart Mini-ul meu e brickuit…se booteaza si sta asa……
  Am un Micro SD card (n-am calculator) si de pe tab downloadez romul original si il pun pe SD Card apoi il bag in tel intru in recovery mode la apply update from sdcard si apoi zice Instalation Abborted.
  Ce pot sa fac?Iau alt stock rom?
  Contact:0735826337

 3. Am un vodafone smart 4 si as vrea sa-i maresc volumul, la difuzor, la casti. Am si eu un vdf 875 si cu *#*#3646633#*#* ,tasta apel, am intrat in setari de hard ascunse. Nu ai cumva asemenea coduri pentru vodafone smart 4? Am facut un root pe el, dar nu am calculator si nu ma pricep! Da-mi un raspuns pe mail, daca ai timp. Iti multumesc!

 4. Salut! Am un Vodafone Smart Mini care se opreste singur, nu mai porneste decat daca ii scot bateria si o bag iar, si ma gandeam sa il resoftez. Trebuie sa fac si altceva in afara de tutorialul tau?

 5. Salut Alex! Am urmat toti pasii, am adaugat la scatter fisierul, iar apoi casutele cu Android, Recovery si BootImg s.au completat singure cu fisierele respective pe care le.am downloadat. Problema e ca, atunci cand apas download, imi apare 100% DA, pe fundalul rosu, dar apoi imi da eroarea: 5054- Obtaining DRam failed! Mentionez ca telefonul este vdf 875 si fara motiv, la un restart, a ramas blocat cu logo-ul Vodafone… Te rog mult, ajuta.ma! O zi buna!

  • Salut, nu mai am telefonul demult, dar, daca zici ca a ramas la logo Vodafone, atunci scoate bateria, pune-o înapoi după 15 secunde, apoi pornește în recovery cu tasta power+volum un parca, dacă nu merge asa, volum minus. Acolo în recovery fă un wipe data and factory reset și apoi un wipe dalvik cache. Dacă nu ai opțiunea asta dalvik, nu o faci. Apoi dai restart. Ar trebui să meargă. Dacă nici așa nu mergea trebui să faci altceva, din spflashtool va trebui să faci un erase. Adică ștergi tot din telefon. Sistem, date bla, bla. Apoi încerci din nou să faci flash. Problema e că există posibilitatea ca să nu meargă. Ai toate driverele instalate? Mesajul pe care îl primești spune că ai memoria modificată. Dar poți încerca să faci acest flash cu un spflashtool mai nou dacă ai cel vechi sau invers .
   Mult noroc!

   • Acum nu mai porneste deloc, doar ledul albastru cand se incarca.. 😦 nici in recovery nici nimic.. Am instalat cele 2 drivere.. VCom si PDAnet.., doar ca la instalarea PDA imi spune ca trebuie sa activez depanarea USB din telefon.. iar asta e imposibil, telefonul e mort.. , dar in cele din urma imi spune ca PDANet a fost instalat cu succes.. Deci clar, nu mai am nicio sansa sa pun ROM stock.. Poti sa ma indrumi la alta solutie? ROOT, CWM, si implicit alt sistem? Nu stiu ce sa mai fac…

   • Spune-mi ce ai făcut mai exact! Ai încercat să pui un rom? Ai bifat cumva preloader. bin? Dacă da, atunci, nu mai poti face nimic. Ce trebuia sa faci era doar sa intri în recovery și să dai wipe data and factory reset. Dar explică mai detailat ce ai făcut. De la început, dacă poți.

 6. Prima oara am intrat in recovvery, wipe data si cache, apoi reboot si nimic.. tot ramanea sigla si logo-ul vdf. Am gasit ulterior forumul asta si am urmat pas cu pas, dar nu a mers asa, imi spunea Obtaining Dram failed… si de atunci nu mai porneste deloc .. Nu am bifat Preloader.bin.. nici nu.l gasesc:)) acum cateva minute am dat un format cu sp flashtool si a zis format ok! apoi am incercat din nou sa inst softul si nimic

 7. Acolo de pe smartmini sunt 2 chestii. BOOT a2 si recovery a2, care se ataseaza automat o data cu scatter. apoi am bifat si apas download .. citez “Preloader checked, but without path” si “dsp_bl checked, but without path”

   • Am gasit in cele din urma tot ce imi trebuie, mi s.au completat toate spatiile libere.. cu EBR RECOVERY si tot, inclusiv primele 2 de sus cu rosu ..toate bune si frumoase.. am dat download am inceput.. linia rosie, apoi mov, apoi galben, in cele din urma, Download Complete! Dar de pornit, nu porneste! Cred ca e dus definitiv..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s